MARKETINGOVÁ MOZAIKA 12 – Vybírat střípky domozaiky v týdnu, kdy začíná duben, prověří vaši schopnost ověřovat fakta. Každýdruhý se snaží okolí napálit aprílovým fórkem, takže se musíte probrat hromadounabídek na fiktivní zboží, abyste nakonec našli to pravé inspirativní. Nakonecse nám podařilo sestavit výběr toho nejzajímavějšího. Čtěte.

Nové pornobez fotek a videí

Caroline Spiegelová, sestra zakladatele Snapchatu, přichází s novinkou týkající se internetové erotiky a porna. Quinn budou webové stránky určené ženám, na kterých nenajdete fotografie či videa. Veškerý sexuální obsah bude mít textovou, případně audio podobu. Ostrý start je plánovaný na 13. dubna.


zdroj: techcrunch.com

Soudcujícíroboti

Estonská státní správa se se svou digitalizací naší zemi, v níž stále vládne úřednických duch starého mocnářství, vzdaluje čím dál tím víc. Jsou to Estonci, kteří posouvají hranice možného. Nejnověji přemýšlí, že umělá inteligence usedne na soudcovský stolec. Tato zpráva v tuzemské státní správě v rachotu jehličkových tiskáren poněkud zanikla.

Po smrti do kompostu

Z USA hlásí novinku ze světa pohřebnictví. Stát Washington povolil kompostování lidských ostatků. Z vašeho těla se tak může stát kvalitní humus, kterým mohou pozůstalí vyživovat rostliny na své zahradě. Vše trvá tři dny. Ekologické trendy dorazily už i do tohoto odvětví a musíme říct, že tvorba kampaně pro tento způsob pohřbívání se bleskovou rychlostí zařadila na čelní místo našeho agenturního wishlistu.

Oblečení vakci

Podle studie GfK Fashion 2019 nakupuje 60 % Čechů oblečení aobuv v akcích, slevách a výprodejích. Vzhledem k tomu, jak nás obchodnícinaučili vnímat slevy jako běžnou součást obchodu, nám toto číslo přijdepřekvapivě nízké. To těch 40 % chvíli nepočká?

Vévoda svévodkyní jsou rychlejší než papež

Instagram hlásí novýrekord. Tentokrát jde o rychlost, s jakou nový účet získal milion sledujících.Šampiony jsou britský princ Harry a jeho manželka Meghan, kteří na topotřebovali 5 hodin a 45 minut. Jejich společný účet Sussexroyal (Ještě se budete smát společným manželským účtůmna sociálních sítích?) tak překonal K-popového zpěváka Kanga Daniela (11 hodina 36 minut) a papeže (12 hodin). V současnosti aristokratický pár sleduje 4,3milionu účtů na Instagramu.

V naší Ulicižádní černoši nežijí!

V nekonečném seriálu Ulice, jímž televize Nova obšťastňuje stovky tisíc diváků, se objevila nová postava. Je mladá, pohledná a… černá. Což některým lidem zvedlo mandle takovým způsobem, že to museli ventilovat na sociálních sítích. Společně s oprávněným rozhořčením „všech slušných Čechů“ zaznívaly výhrůžky, že se sledováním seriálu končí. Rozhodli jsme se, že Ulici dáme šanci. Se zpětným sledováním všech odvysílaných dílů si to zatím rozmýšlíme.


zdroj: ulice.nova.cz

Kofola jako od Máchy

Zamilovanou, romantickou,lehce erotickou a zasněnou reklamu má Kofola, která do světa vypustila jarníreklamu Lásky je dost pro všechny. Obsahově navazují na Máchův Máj (ale jen vté romantizující rovině). V agentuře se nemůžeme shodnout, zda jde o kýč, neboje to super. Někomu lezou zpomalené záběry na dívčí nohy ve vysoké trávě užkrkem, jiný zase oceňuje řemeslnou preciznost a nenápadnou edukaci o povinnéliteratuře. Vyberte si sami.