V příštím týdnu nás čekají dvě akce, na kterých máme výrazný podíl. Společně s Asociací content marketingu pořádáme první Elitní content a den před tím nás můžete potkat na klubovém večeru časopisu Marketing & Media, v jehož redakci se uskuteční Forum Media Focus.

Jak srovnávat pojištění pomocí influencerů?

Ve spolupráci s Asociací content marketingu (ACM) jsme se pustili do pořádání podvečerních akcí, které jsme nazvali Elitní content. Jako první téma jsme zvolili influencery. Spolupráce s lidmi, kteří mají vliv ve světě internetu se za poslední roky posunula směrem od globálních celebrit, které svým jménem za tučný honorář zaštítí kdeco, k mikroinfluencerům, s nimiž se dá lépe pracovat, a jejichž výsledky jsou prokazatelnější a měřitelnější.

Unikátním příkladem práce s mikroinfluencery předvedl srovnávač pojištění Surinam na blogu suri-nam.cz. Proto jsme se rozhodli, že pozveme Pavla Jechorta, který za tímto content marketingovým projektem stojí. Jechort představí způsob, jakým získával rozličné osobnosti z českého twitteru, jak je dokázal udržet, aby přispívali, a třeba také popíše, jak se vším zamávala „kauza kolem Blonďaté Běhny“, nabídne zajímavá čísla a také ukáže cestu, která vedla ke knižnímu vydání.

Elitní Content 01: Jak pracovat s influencery se uskuteční v příjemném prostředí kavárny AdAstra ve čtvrtek 21. března. Neformální setkání, které nebude sešněrované přísnými pravidly, odstartuje v 17:00.

Mistři a naděje

Už o den dříve se můžeme společně setkat v prostorách redakce týdeníku Marketing & Media, kde na klubovém večeru ze série FM Focus vystoupí i náš copywriter Martin Šinkovský. „Připravil jsem si krátký vhled do práce kreativců, kdy jsem se soustředil na tenkou hranici mezi inspirací a tupým kopírováním,“ řekl Martin ke své přednášce na akci s názvem Mistři a naděje reklamy: Jak uspět v roce 2019.

Kromě prezentace bude Martin akci společně se šéfredaktorem časopisu Marketing & Media moderovat. A ptát se rozhodně bude koho. Se svými vědomostmi vystoupí Dora Pružincová, Josef Havelka, Roman Čihalík a Vilém Rubeš. Začínáme v 17:30.